Українська правда

НСК "Олімпійський" демонтуватиме Київміськбуд

Сергей Шемшученко — 19 серпня 2008, 08:13

Холдингова компанія "Київміськбуд" визначена генеральним підрядником з демонтажних робіг на НКС "Олімпійський".

Про це заявив в інтерв`ю журналістам віце-прем`єр-міністр України Іван Васюник за результатами міжвідомчого засідання.

При цьому, за його словами, тендер з вибору генерального підрядника робіт з реконструкції НКС "Олімпійський" буде оголошений після завершення демонтажу нижнього ярусу стадіону, який буде здійснено протягом одного-півтора місяця

Васюник також повідомив, що згідно з проектом реконструкції НКС "Олімпійський", розробленого німецькою компанією GMP von Gerkan, Marg und Partner, буде демонтований тільки нижній ярус стадіону.

"Це дозволяє нам сподіватися на те, що всі роботи з реконструкції НКС "Олімпійський" будуть виконані в строк - до кінця 2010 року", - додав чиновник.

Нагадаємо, 3 липня будівельна компанія ВАТ "Мостобуд" розпочала роботи з реконструкції Національного спортивного комплексу "Олімпійський", необхідні для проведення в Києві матчів Євро-2012.

7 серпня міністр у справах сім`ї, молоді і спорту Юрій Павленко повідомив, що державне підприємство НСК "Олімпійський" підписало договір на виконання робіт з реконструкції стадіону з німецьким архітектурним бюро GMP von Gerkan, Marg und Partner.

УНІАН