Українська правда

Російські плавці пиячили під час ігор в Пекіні - Слуднов

Сергей Шемшученко — 26 серпня 2008, 11:00

Член збірної Росії з плавання Роман Слуднов розкритикував керівництво команди та заявив, що під час ігор деякі плавці пиячили.

"Є речі, що говорять самі за себе. За останні вісім років російське плавання не просунулося ні на один крок уперед. У нас на трьох Олімпіадах поспіль не більше двох-трьох медалей і жодної золотої. А все тому, що не вистачає професійної роботи менеджерів. Спортсмени працюють на максимумі можливостей. А от спортивне керівництво в нас нікудишнє. Отримувати костюм за два дні до старту і не мати кількох масажистів у команді - це просто нерозумно", - цитує Слуднова "Комсомольська правда".

Також Слуднов повідав, що деякі російські плавці під час Ігор активно порушували режим. "Деякі члени збірної Росії з плавання, якщо називати речі своїми іменами, під час Ігор напивалися! Ситуація вийшла з-під контролю, а як це ще назвати, коли в хід йдуть куриво й алкоголь. Я вперше побачив таке. Я б ще зрозумів хлопців, якби вони після стартів зібралися і "поспілкувалися", і то за умови, що їх ніхто не бачив. Але щоб таке відбувалося протягом Олімпіади - як так можна поводитися на головному турнірі 4-річчя", - додав він.

www.championat.ru