Українська правда

На своєму майданчику ми, можливо, обіграли б "Ростов", – тренер "Галичанки"

Сергей Шемшученко — 8 жовтня 2008, 08:50

- Якщо б матчі проводилися за звичною схемою – вдома та в гостях – то ми б на власному майданчику зіграли по-іншому, можливо, навіть обіграли б "Ростов-Дон", – заявив головний тренер львівської "Галичанки" Георгій Воронов.

Головний тренер львів’янок розповів, що звістка про обидва виїзні матчі відразу ж внесла невпевненість й нервозність у дії команди. Хоча фрагментами "Галичанка" у Росії демонструвала красивий і видовищний гандбол, що дозволяло на рівних грати із "Ростовом". Але незначні провали в захисті дозволяли суперницям піти у відрив. На початку другого тайму першої гри львів’янки вирівняли становище (17:17), але потім знову відпустили ростовчанок й врятувати матч уже не змогли.

- Загалом, у "Галичанки" залишається стара проблема: команда не може упродовж усього матчу стабільно якісно зіграти в захисті. Над цим будемо працювати надалі. Щодо гравців нашої команди, то трохи слабше за власні можливості зіграла Анастасія Сініцина. Інші гравці зіграли на своєму рівні. Відсутність травмованих гравців – Наталії Туркало й Ольги Ващук – також позначилася на грі "Галичанки", – додав Георгій Воронов.

zik.com.ua