Українська правда

Емблему на конкурс "Львів-2012" надіслали навіть з Філадельфії

Сергей Шемшученко — 8 жовтня 2008, 11:19

6 жовтня, завершився відкритий міський конкурс з розробки емблеми "Львів-2012", який був проведений в рамках підготовки до проведення фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу в 2012 році у м. Львові. У конкурсі взяли участь 186 учасників, які представили понад 200 робіт. Як повідомили в департаменті Євро-2012 , цікавим є те, що своє бачення емблеми "Львів-2012" представили представники інших міст України, зокрема Івано-Франківська, Кіровограда, Кузнєцовська (Рівненська обл.) і навіть з Філадельфії.

За словами начальника управління інформації та промоцій департаменту "Євро 2012" Львівської міської ради Соломії Білоногої, протягом наступних 7 днів буде організовано засідання журі конкурсу для відбору 12 найкращих робіт, які будуть представлені у другому етапі конкурсу.

Результати першого етапу відбору будуть опубліковані на web-сторінках Львівської міської ради, друкованих засобах масової інформації та представлені у одній із міських галерей для проведення громадського обговорення кращих конкурсних робіт. Обговорення робіт триватиме два тижні. Після цього члени журі підрахують результати для проведення фінальної частини конкурсу малюнку.

zik.com.ua