Українська правда

У Львові "урізали" повноваження УЄФА та ФФУ

Сергей Шемшученко — 8 жовтня 2008, 14:13

Ми запланували початок будівельних робіт на кінець жовтня. Це для нас основна дата. Тому до середини жовтня маємо вийти на фінальний етап переговорів щодо підписання договору генерального підряду", - заявив сьогодні, 8 жовтня, під час брифінгу директор департаменту "Євро-2012" Львівської міської ради Олег Засадний.

Також О.Засадний зазначив, що УЄФА і ФФУ не можуть встановлювати дедлайн підписання такої угоди. "Умова УЄФА - це вчасна здача стадіону в експлуатацію, у 2010 році. Обмежень щодо терміну підписання угоди не може бути, бо це переговорний процес. УЄФА чітко розуміє, що в угоді мають бути дотримані інтереси обох сторін. ФФУ - партнер УЄФА, і теж хоче, щоб стадіон був зданий вчасно. Місто і особисто мер гарантують це. Уся відповідальність на місті".

Щодо підозри компанії Alpine Bau Gmbh у корупції, яка є основним претендентом на функцію генерального підрядника, О.Засадний заявив: "Коли компанія подавалася на інвестиційний конкурс, вона представила довідку з міністерства юстиції Австрії, що проти неї не ведеться жодних кримінальних справ. Якщо ж СБУ отримає запитом іншу інформації, ми будемо приймати її до відома".

www.zaxid.net