Українська правда

Львову знову підвищили ризик будівництва стадіону

Сергей Шемшученко — 30 жовтня 2008, 17:16

Представники УЄФА тимчасово збільшили ризики будівництва стадіону до Євро-2012 у Львові, - повідомили ZAXID.NET у прес-службі Львівської міської ради.

Представники Львова презентували інспекторам УЄФА хід підготовки до будівництва стадіону у Львові. Зокрема, інспектори ознайомились із труднощами, які виникли з визначенням генерального підрядника будівництва львівської арени.

"Нам тимчасово збільшать ризики будівництва. У подальшому все залежатиме від того, наскільки вчасно розпочнеться будівництво і якими темпами воно йтиме. Згідно з графіками, маємо почати у листопаді. Якщо так і буде, думаю ризики будуть одразу зняті. При цьому інспектори УЄФА зазначили, що ситуація далеко не є настільки критичною, як про це дехто заявляє", - повідомив директор департаменту "Євро-2012" Львівської міської ради Олег Засадний.

Нагадаємо, згідно з останніми висновками УЄФА українські міста отримали наступні ступені ризику щодо будівництва стадіонів: Київ (дуже високий), Одеса (високий), Львів (помірний), Харків (помірний), Донецьк (низький), Дніпропетровськ (низький).