Українська правда

УЄФА знайшла позитивні зрушення у Львові

Сергей Шемшученко — 22 січня 2009, 11:17

20 січня експерти УЄФА з питань будівництва стадіонів прийняли звіт Львова щодо будівництва стадіону на Стрийській - кільцевій дорозі Львова. Львівська делегація на чолі з директором Департаменту ЄВРО 2012 Олегом Засадним представила детальну кількісну розбивку кошторису будівництва, а також план-графік будівництва, повідомляє прес-служба львівської міської ради.

Зокрема, було поінформовано про завершення підготовчих робіт - першого етапу будівництва та початок другого етапу - спорудження фундаменту стадіону, який згідно з графіком робіт триватиме до кінця травня 2009 року.

Головний інженер ТОВ ПБП "Азовінтексу" Володимир Андрєєв надав представникам УЄФА необхідну проектну документацію. Окрім того, керівник Дирекції з будівництва стадіону Віталій Сулима представив експертам організаційну структуру служби замовника. За підсумками звіту УЄФА відзначила позитивні зрушення в реалізації проекту.

23 січня з метою проведення організаційного комітету з питань підготовки інфраструктури м. Львова до ЄВРО 2012 до Львова прибуде віце-прем'єр Іван Васюник, а також експерти ФФУ, представники профільних міністерств та координаційного бюро з підготовки до ЄВРО 2012 при Кабінеті Міністрів, які перевірятимуть готовність аеропорту, готелів, стадіону та тренувальних полів.