Українська правда

Ахметов хоче, щоб Євро-2012 було у Львові

Сергей Шемшученко — 16 квітня 2009, 00:52

"Я звернулася до нашого керівництва з приводу відкритого листа нардепа від фракції Партії регіонів Валерія Коновалюка до президента УЄФА Мішеля Платіні. Керівництво партії вважає, що Львів має такі ж самі права і можливості бути претендентом на проведення Євро-2012, як й інші міста-кандидати. Це офіційна позиція Партії регіонів", - заявила 15 квітня депутат Верховної Ради України від фракції Партії регіонів Ганна Герман.

Ганна Герман зауважила, що керівництво Партія регіонів не розуміє та не підтримує позицію Валерія Коновалюка щодо виключення Львова з первинного списку міст-претендентів на проведення Євро-2012.

"Таку позицію підтримав і Рінат Ахметов, і Борис Колесніков. Колесніков просив передати львів'янам, що Партія регіонів вважає, що Львів повинен мати такі самі можливості, які і будь-яке інше місто зі списку претендентів. А переможуть ті, хто буде краще підготовлений. До того ж, перевага Львова у тому, що це прикордонне місто. Колесніков переконаний, що Львів знайде можливості для якісної підготовки готелів та інфраструктури до Євро-2012", - наголосила Ганна Герман.

Зі слів Г.Герман, у партії серйозно не сприймають цей лист Коновалюка , адже він не настільки компетентний у питаннях футболу, щоб подавати такі пропозиції.

zaxid.net