Українська правда

Чигринський: У Хорватії багато травмованих

Сергей Шемшученко — 3 червня 2009, 12:50

Збірна Хорватії послаблена травмами напередодні матчу відбору до чемпіонату світу проти України. На цьому наголосив захисник нашої збірної Дмитро Чигринський.

"Я знаю, що у них багато травмованих. Але Оліч, наприклад, дуже небезпечний. Він заряджений на гру і може бігати і 180 хвилин. Таке відчуття, що у цього хлопця два серця. Це дуже хороший форвард", - наводить слова футболіста сатй "Шахтаря".

На його думку, українській команді найголовніше - приїхати з Хорватії з перемогою, здобувши три очки.

"У грі з такими суперниками найголовніше - ігрова дисципліна, організація і самовіддача. Звичайно, є ще такий нюанс, як індивідуальну майстерність", - вважає чинний володар Кубку УЄФА.

За словами футболіста, приїжджаючи в збірну з клубу, потрібно повністю усувають від клубних справ і переключатися на національну команду.

"З середи, 3 червня, ми повністю включимося у тренувальний підготовчий процес. Клубний сезон для нас завершений. Насправді вже нічого виправити неможливо. Я маю на увазі Кубок, чемпіонат, які ми не дуже вдало закінчили. Тому ми повністю переключається на збірну і зараз дуже добре розуміємо, яка гра нас чекає, і які завдання ми вирішуємо", - зазначив захисник, коментуючи участь гравців "Шахтаря" у збірній.

Він також прокоментував перші тренування і команді Михайличенка.

"Ми розбилися на дві групи. У тих, хто грав у фіналі Кубку, було тренування відновлювального характеру. Тому ми трохи розім'ялися, пограли через сітку. У основної групи також були ігрові вправи, щоб, так би мовити, створити настрій. Я думаю, що у них теж було тренування більше відновного, емоційного характеру", - розповів Чигринський.