Українська правда

НОК і "Самсунг" уклали угоду на чотири роки

Сергей Шемшученко — 12 жовтня 2009, 19:47

Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка та глава представництва компанії "Самсунг Електронікс" в Україні пан Йонг Чул Парк підписали угоду про співробітництво на 2009-2012 роки.

Про це повідомляє НОК України.

Ця угода, як і попередні, включає надання коштів та продукції компанії для забезпечення підготовки українських спортсменів до XXІ зимових Олімпійських ігор 2010 року у Ванкувері, Олімпіади-2012 у Лондоні, а також І Юнацьких Олімпійських ігор - літніх у Сінгапурі-2010 та зимових в Інсбруці-2012.

Один із провідних спонсорів Міжнародного Олімпійського Комітету, компанія "Самсунг Електронікс" продовжує приємну традицію, підтримуючи спорт вищих досягнень та олімпійський рух у нашій країні.

Плідна співпраця розпочалася ще в 2000 році, коли компанія підтримала підготовку українських атлетів до Ігор у Сіднеї. Українці мали змогу відчути надійне плече і під час підготовки до зимових Ігор у Солт-Лейк-Сіті та Туріні, літніх в Афінах і Пекіні. Компанія виступила "Офіційним спонсором Олімпійської команди України", надавши допомогу у вигляді коштів та продукції "Самсунг" (відеокамер, телевізорів, телефонів та іншої техніки) для забезпечення максимально комфортних умов для підготовки до найпрестижніших стартів чотирьохріччя.

"Підтримка таких високоповажних компаній як, "Самсунг Електронікс", є надзвичайно важливою для розвитку спорту в цілому та олімпійського руху зокрема, - вважає президент НОК Сергій Бубка.

"Удвічі приємніше, що незважаючи на існуючі економічні труднощі надійні партнери знаходять можливість продовжити співробітництво. Впевнений, що сьогоднішня подія дозволить продовжити наші олімпійські проекти, адже Національний олімпійський комітет у повній мірі виконує заявлені раніше плани, не згорнувши жодного запланованого проекту", - підкреслив Бубка.

"Самсунг Ефектронікс" активно підтримує український спорт та Олімпійський рух, тому що компанія впевнена, що здорове суспільство - це щасливі та благополучні громадяни. Як в усьому світі, так і в Україні ми завжди займаємо активну позицію щодо соціальної сфери, економіки та охорони навколишнього середовища. Адже це є ключовим елементом підвищення цінності бренда Самсунг, який є головним нематеріальним активом й основою конкурентоспроможності компанії", - зазначив Йонг Чул Парк, голова представництва компанії "Самсунг Електронікс" в Україні.