Українська правда

Гравці збірної України обурені якістю льоду на майданчику в Палаці спорту

Сергей Шемшученко — 17 грудня 2009, 13:15

Гравці збірної України, яка готується до товариських матчів з Польщою, що пройдуть 18-19 грудня, обурені якістю льоду на хокейному майданчику в Палаці спорту.

"Через жахливий стан льоду Палаці спорту, який є якимось перемороженим, хокеїсти не могли нормально виконувати вправи, тому перше заняття на 7-тисячнику, на мій погляд, вийшло неповноцінним. На жаль, Палац спорту з кожним днем усе більше трансформується в концертну споруду, але ніяк не спортивну", - заявив офіційному сайту ХК "Сокіл" Дмитро Цируль.

Не менш категорично висловився відносно Палацу спорту й ветеран збірної України Вадим Шахрайчук:

"Лід у Палаці спорту - жах! Мало того, що він прийняв вид чорного кольору, так ще й тріскався на очах, а шайба не бажала сковзатися. Будете сміятися, але четвергове тренування нам довелося проводити з вісьма цебрами на майданчику, які закривали на льоду вибоїни в 10-15 сантиметрів.

Хоча смішного тут мало. Відомий Валерій Каменський у свій час якось влучив ковзаном у ямку, після чого вибув з хокею на півроку із травмою хрестоподібних зв'язок...

Навіщо нам піддавати своє здоров'я такому ризику? Про скло на бортах я взагалі уже мовчу - при силовому прийомі там можна руку зламати або порізатися. Зізнатися, у мене біля дому майданчик краще, ніж у центральному Палаці спорту. Ганьба".