Українська правда

ЧС-2010. Південна Корея легко розібралася з командою Отто

Сергей Шемшученко — 12 червня 2010, 10:47

Збірна Греції, яка не пустила на чемпіонат світу до ПАР українців, свій похід на Мундіалі розпочала з поразки команді Південної Кореї.

У підопічних 71-річного Отто Рехагеля не було жодного шансу на позитивний результат у цій зустрічі. Лише на початку поєдинку Торосідіс ледве не забив, після подачі кутового. У цьому моменті грекам не пощастило. Надалі корейці були просто швидше і краще своїх суперників.

Швидкий півзахист азіатів постійно залишав з носом захисників Греції і вже на сьомій хвилині Цорвасу довелося витягати м`яч з власних воріт після удару Лі Чжон Су.

Як не дивно, але греки продовжували грати у безперспективний футбол з довгими навісами у штрафну, куди щоразу не встигали Самарас та Гекас.

Швидкі корейці постійно створювали проблеми захисту і воротарю елінів. Цорвас виручав свою команду в цій грі не раз і сама його заслуга, що Греція не розпочала Мундіаль з принизливого розгрому.

За всю гру греки лише двічі влучили у площину воріт. Причому зробили це лише в другому таймі.

На початку заключної 45-хвилинки повільні захисники Греції не зуміли зупинити Пак Чжи Суна, який, увійшовши у штрафну технічно пробив у кут воріт Цвораса, зробивши рахунок 2:0.

Для Греції такий рахунок означав майже кінець початку чемпіонату. Поразка від корейців, якщо попереду ігри з Аргентиною та Нігерією, оптимістом ніяк не зробить, навіть такого хитрого лиса як Отто Рехагель.

У заключні 15 хвилин гри Греція трохи прокинулася, але як тільки швидкість і пресинг включали гравці збірної Кореї, то відразу виникали проблеми біля воріт Цвораса.

Небезпечно били Гекас та вийшовший на заміну Салпінгідіс. Утім забити свій перший гол у фінальних частинах чемпіонатах світу Греція так і не змогла.

Група В

Південна Корея - Греція - 2:0 (1:0)

Голи: 1:0 - Лі Чун Су (8), 2:0 - Пак Чжи Сун (52).

Південна : Чун Сун Рен, Ча Ду Рі, Чо Ен Хен, Лі Чун Су, Лі Єн Пхе, Кім Чун Су, Пак Чжи Сун, Кі Сун Єн (Кім Нам Іль, 74), Єм Гі Хон, Лі Чун Юн (Кім Чу Сон, 90), Пак Чу Юн (Лі Син Єл, 87).

Греція: Цорвас, Сейтарідіс, Пападопулос, Вінтра, Торосідіс, Циоліс, Кацураніс, Харістеас (Капетанос, 61), Самарас (Салпінгідіс, 59), Гекас, Карагуніс (Пацацоглу, 46).

Попередження: Торосідіс (56).