Українська правда

"Будівельник" можуть не допустити до розіграшу КХЛ

Сергей Шемшученко — 12 червня 2010, 08:51

Київський "Будівельник" можуть не допустити до розіграшу Континетальної хокейної Ліги, якщо найближчим часом не розпочнеться реконструкція київського Палацу Спорту, де має намір виступати столична команда.

Про це в інтерв`ю офіційному сайту "Будівельника" розповів віце-президент КХЛ з хокейних операцій Володимир Шалаєв.

"Ви знаєте, що попередня комісія КХЛ інспектувала Палац спорту й арену "Термінал". Ще під час минулого візиту ми отримали гарантії, що реконструкція Палацу розпочнеться. Але вчора ми були засмучені, побачивши, що роботи з ремонту взагалі не починалися. Усі повинні розуміти, що КХЛ - це дуже серйозно й відповідально. Керівництво "Будівельника" і ФХУ запевнило нас, що підготовка Палацу спорту розпочнеться в найближчі тижні.

Для нас зараз найголовніше побачити конкретні дії з цього питання. Якщо арена будується, ми дамо "Будівельнику" добро якийсь час пограти в броварському "Терміналі".

Крім того, є ще один спосіб дочекатися закінчення реконструкції: ми можемо зверстати календар таким чином, щоб кияни початковий відрізок сезону відіграли тільки на виїзді. Такий досвід у КХЛ уже є... Так що можемо "Будівельник" відправити в Сибір на кілька місяців, - розповів Шелаєв.