Українська правда

Другом Євро в Донецьку став екс-гравець "Шахтаря"

Сергей Шемшученко — 24 листопада 2010, 12:03

Відомий у 80-і роки український і радянський футболіст, гравець донецького "Шахтаря", заслужений тренер України Віктор Грачов став другом Євро-2012

Віктор Грачов узяв активну участь у презентації талісманів майбутнього футбольного чемпіонату, яка пройшла вчора на "Донбас Арені", інформує Укрінформ.

"Дуже приємно, що мені випала честь приєднатися до друзів Євро-2012 і представити талісмани цього турніру в рідному місті, - зазначив екс-футболіст. - Значить, не даремно я присвятив своє життя футболу. Мене переповнює гордість за те, що все це відбувається сьогодні на новій домашній арені мого клубу - на найкращому стадіоні України».

Хороше враження на Віктора Грачова справили і самі талісмани турніру, хоча спочатку вони йому не дуже сподобалися. За словами ветерана, саме на "Донбас Арені", стоячи поруч із ними, він оцінив їх душевність.

Віктор Грачов народився в Донецькій області в 1956 році. За кар'єру зіграв 580 матчів, в яких забив 126 голів. Володар Кубка СРСР у 1980 і 1983 роках. Кращий бомбардир Кубка УЄФА сезону 1983/1984.