Українська правда

Львівські юніорки - рекордсменки України зі стрільби з лука

Сергей Шемшученко — 12 лютого 2011, 12:40

У фіналі чемпіонату України зі стрільби з лука у приміщенні, який завершився у Черкасах, команда Львівської області встановила новий рекорд України серед юніорів у командній стрільбі (24 стріли), який є і рекордом світу!

Команда у складі Олени Михайлової, Марти Мацех та Вероніки Марченко набрала 234 очки та суттєво випередила збірну команду Чернівецької області (226 очок), пише kmu.gov.ua/sport.

Львів'янки покращили попередній рекорд (231 очко), який належав юніорській збірній команді України і був встановлений у 2008 році.

У змаганнях юніорів першість також за львів'янами. Тут перемогла команда Львівської області-І у складі Віталія Комонюка, Петра Чучмана та Георгія Іваницького. І знову львів'янам протистояли чернівчани. Результат фінального поєдинку 228:223.

В особистій першості перемогу здобула Дарія Грачова (Львів), випередивши Анастасію Павлову з Херсона та Лідію Січенікову із Чернівців. Результати в особистій першості серед хлопців: 1. П.Чучман (Львів), 2. Р.Кравець (Рівне), 3. В.Куций (Суми).