Українська правда

У Вроцлаві офіційно відкрили стадіон

Сергей Шемшученко — 18 вересня 2011, 14:09

В суботу, 17 вересня, у Вроцлаві було офіційно відкрито новий футбольний стадіон, який побудовано до чемпіонату Європи з футболу 2012 року. З цієї нагоди на арені, яка прийме три матчі групового етапу континентальної першості, виступив зірковий та всесвітньо відомий співак Джордж Майкл. Вроцлавський концерт став частиною світового турне музиканта під назвою "Symphonica".

Побачити на власні очі новенький стадіон та виступ Джорджа Майкла виявили бажання близько 30 тисяч глядачів. "Я дуже радий нарешті сказати: стадіон у Вроцлаві - відкрито! Цей стадіон - ваш, дорогі мешканці Вроцлава", - сказав під час урочистої промови мер приймаючого міста Рафал Дуткевич. Офіційне відкриття арени ознаменували постріли гармат.

Двогодинний виступ Джоржа Майкла супроводжувався шоу феєрверків. Артист кілька разів був змушений повертатися на сцену і виконувати свої хіти на біс. "Це був фантастичний концерт! Фантастична атмосфера та яскраві емоції! Я захоплена й самим об'єктом", - поділилася враженнями в розмові з кореспондентом телеканалу TVN24 одна з мешканок Вроцлава.

"Це булла грандіозна церемонія відкриття за участю світової зірки Джорджа Майкла. Я дуже задоволений і тішуся тим фактом, що в Польщі вже є три євростадіони", - цитує директора місцевого організаційного комітету "Євро-2012 Польща" Адама Ольковича 2012ua.net.