Українська правда

Польща і Україна не змагалися за розміщення команд Євро-2012

Сергей Шемшученко — 7 лютого 2012, 11:01

Польські організатори Євро-2012 не змагалися з українськими при виборі тренувальних центрів для національних збірних на Євро-2012.

На цьому наголосив менеджер з питань тренувальних баз у спілці "Євро-2012 Польща" Томаш Шульц.

"Хочу підкреслити: не було жодного суперництва, ми не змагалися щодо кількості команд, які проживатимуть в Україні чи Польщі. Для нас пріоритетом було забезпечення командам найкращих умов, аби вони були ними задоволені. Питання щодо вибору центрів вирішували національні федерації, а наш вплив на це був мінімальним", - запевнив Шульц.

При цьому він визнав, що для забезпечення командам "найкращих умов" організаторам доводилося приймати рішення щодо не зовсім стандартних прохань команд.

"Одна з команд попросила нас організувати приватний пляж у випадку обрання одного з тренувальних центрів на узбережжі Балтійського моря. Це було складне завдання, оскільки не можна закрити чи виділити частину пляжу. В іншому випадку одна з федерацій висловила бажання мати тренувальний центр поблизу поля для гольфу, що також є нетиповим явищем", - зазначив він.

Шульц підкреслив, що в обох випадках важко було задовольнити такі прохання, але організатори впоралися з цим.

Менеджер з питань тренувальних центрів у спілці "Євро-2012 Польща" також повідомив, що більшість тренувальних центрів у Польщі готові до турніру, проте деякі з них вимагають модернізації та вдосконалення трав'яних газонів.

"Ми працюємо над цим і можу гарантувати, що до приїзду команд тренувальні центри будуть повністю готовими", - цитує Шульца ukrinform.ua.