Українська правда

Німці розхвалили Україну за підготовку до Євро

Сергей Шемшученко — 28 лютого 2012, 17:14

Україні вдалося зробити неможливе – фактично за півтора роки підготувати необхідну для проведення Євро-2012 інфраструктуру.

Як пише німецьке інформаційне агентство DAPD Nachrichtenagentur, до сьогодні мало хто вірив у те, що грандіозний проект щодо організації Євро-2012 в Україні і Польщі буде реалізований. А вже тепер немає жодних сумнівів в тому, що останні штрихи приготувань будуть наведені вчасно.

"Стадіони, аеропорти та декілька нових готелів вже завершені. У Львові, де збірна Німеччини проведе свій перший поєдинок 9 червня, починаючи з нового року, в тестовому режимі працює новий термінал аеропорту. В середині березня його буде відкрито", - зазначає джерело.

"В "Борисполі" також випробовують новий термінал D. Допомагають українцям в цьому й фахівці аеропорту німецького Мюнхена. В червні новозбудований об'єкт зможе обслуговувати до 3000 пасажирів на годину. Це особливо актуально з огляду на великий наплив туристів, що очікується в столиці під час Євро", - продовжує видання.

"Зокрема, лише зі Швеції до Києва планують завітати близько 37 тисяч вболівальників. Їх забезпечать комфортним та доступним житлом", – зазначають в DAPD.

Також видання підкреслило успіхи Донецька, де будують нові дороги, автостоянки, завершили новий термінал міжнародного аеропорту, який наразі активно тестують імітованими рейсами, повідомляє prosport.tsn.ua.