Українська правда

Блохін запропонував журналісту, що критикував збірну, зустрітися для чоловічої розмови

Сергей Шемшученко — 20 червня 2012, 01:46

Збірна України продемонструвала хорошу якість гри і не заслуговує на жодну неконструктивну критику за матч проти Англії.

На цьому наголосив на післяматчевій прес-конференції тренер команди Олег Блохін, фрагмент розмови якого з одним із журналістів показав канал "Україна".

Журналіст поставив питання, що звучало наступним чином: "Як ви думаєте, які висновки зроблять гравці з поразок від Франції та Англії після ваших слів про те, що збірна в матчах з цим командами грала чудово? І про яку фізичну форму ви говорите, якщо команда просто "мертва" після перших 30 хвилин гри, Гусєв "мертвий", стоїть. І це при тому, що нинішня збірна Англії - просто "дерев'яна" команда".

На цих словах Блохін різко перервав опонента та почав свій спіч.

"Ну і що мені вам на це відповідати? Ви хочете принизити Блохіна і команду? Я на це провокаційне питання відповідати не буду. Це провокаційне запитання. Не подобається Блохін - вибачте", - сказав він.

"А що стосується слів про дубовість, то я з вами один на один готовий поговорити на цю тему. Якщо ви маєте чоловічу гідність, то вийдіть зі мною після прес-конференції, і поговоримо з вами по-чоловічому. Тільки команду не чіпайте", - закликав він.

"Просто нахабство! Я вас поважаю як журналістів, але й ви моя працю теж поважайте. Так, ми сьогодні програли, але мені не соромно. Треба хоча б поважати мою тренерську роботу. До таких випадів я вже звик, тому нічого страшного для мене в цьому немає. Але команду в образу я не дам. Ні Гусєва, ні Шевченка, нікого! Гноїть Блохіна. Виходьте з транспарантами, кажете, що хочете, але тільки підписуйтесь", - додав тренер збірної