Українська правда

Кемпінг на Трухановому острові розділять англійці, французи та німці

Сергей Шемшученко — 20 червня 2012, 16:10

Після від’їзду шведів, кемпінг на Трухановому острові займуть англійці, французи та німці, принаймні, таке бажання висловили представники уболівальників цих країн.

Про це повідомив перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак, який подякував шведським уболівальникам, які упродовж десяти днів жили у Києві.

"Шведи надзвичайно щирі, спокійні та добрі люди. Виняткові фани, за десять діб за їхньої участі не відбулося жодного конфлікту. Ми будемо надзвичайно раді ще не раз прийняти шведських уболівальників", - сказав він.

У свою чергу один з організаторів фан-кемпінгу збірної Швеції Ніклас Хельберг подякував киянам та міській владі за теплий прийом.

"Для нас це був надзвичайно важкий проект, оскільки ми починали з тисячі фанів, потім збільшили свій кемпінг до двох тисяч, і от цього року у наших наметах оселилося майже п’ять тисяч шведів", - зазначив він.

"Ми дуже хвилювалися і дякуємо київській владі за ту підтримку, яку ми отримували упродовж всього цього проекту", - цитує Хельберга ukraine2012.gov.ua.