Українська правда

Огляд соціальних мереж після поразки України: Грають у футбол всі, а перемагають німці...

Сергей Шемшученко — 13 червня 2016, 01:56

Користувачі соціальних мереж активно коментували матч 1-го туру Євро-2016 між Німеччиною у Україною.

При цьому вони зазначали, що підопічні Михайла Фоменка чудово провели кінцівку першого тайму, але не вистачило прихильності пані Фортуни.

До речі, не обійшлося і без постів від відомих футбольних особистостей з-за кордону, з чого і почнемо.

Легендарний захисник Ліверпуля та збірної Англії Джеймі Каррагер так і не зрозумів, як Боатенг виніс м'яч з лінії воріт наприкінці першого тайму: "Як Боатенг це зробив? Хотів би я так вміти!".

Офіційний сайт УЄФА окремо відзначив воротаря збірної Німеччини Мануеля Нойєра, якого назвав не інакше як "СтіНойєр".

Досить цікавим вийшов пост одного з читачів Facebook, який запримітив, що перший гол за Німеччину забив албанець, а його привітати турок та ізраїльтянин: "Німеччина попереду!" - цікаво завершив він.

Не обійшлося і без коментарів людей, які безпосередньо мають відношення до Чемпіона. Так, колишня колега нинішнього штату нашого сайту Ірина Чернуха зазначила, що це поки що найкращий матч на чемпіонаті Європи у Франції.

Загалом, користувачі зійшлися на тому, що перший тайм Україна провела на високому рівні, а от другий - ні. Усі тепер розраховують на наступні дві зустрічі.

І не варто забути про пост простої дівчини, навіть, чесно кажучи, невідомо з якої країни, яка просто закохалася у футбол через гру нинішньої збірної України: "Я люблю футбол! "поцілунки" Україна".

А красиво підсумував усе екс-гравець національної збірної України Максим Калініченко, який процитував відому футбольну приказку: "Грають у футбол усі, а перемагають німці"...

P. S. Не можемо оминути світлину з передової АТО на Донбасі. На жаль, цей матч футбольна Україна програла...