Українська правда

Лікар збірної України про чутки про допінг: Нічого кримінального там не було

Сергей Шемшученко — 6 липня 2016, 10:30

Лікарі збірної України не переживають через чутки про можливе використання допінгу футболістами національної команди.

Про це заявив один з них Сергій Дереповський.

"Жовта німецька преса намагається знайти сенсацію там, де її і близько немає. У делегації були ж не тільки футболісти. Та ж магнезія, наприклад, насправді використовується для компресів. А упаковка з-під наклофену, так це я взагалі собі колов - у мене коліно запалилося", - сказав він.

"Що стосується шприців, то у них розводяться препарати для компресів: я ж не винен, що магнезію випускають не у великому флаконі, а в ампулах. І той же вольтарен можна ввести тільки через укол", - додав він.

За словами лікаря, до того ж усі шприци були у спеціальних утилізаційних пакетах, які взагалі не потрібно було розкривати.

"Ми, коли виїжджали з готелю, попросили персонал викинути сміття. А вони, вже не знаю чому, поставили біля входу. А журналістам тільки це і потрібно - почали копирсатися. Ну, це все одно, як копирсатися у брудній білизні", - пояснив Дереповський.

"Ще раз повторю, нічого кримінального там не було. І я з цього приводу взагалі не переживаю. Але ми обов'язково виступимо у зв'язку з цим з офіційною заявою", - цитйє його sport.segodnya.ua.

Нагадаємо, в УЄФА вже заявили, що не відкривали справу щодо збірної України через допінг.