Українська правда

Коулмен: 0:2 - це самогубство з Португалією

Сергей Шемшученко — 7 липня 2016, 09:11

Наставник збірної Вельсу Кріс Коулмен вважає, що у матчі 1/2 фінали Євро- 2016 проти команди Португалії (0:2) усе вирішив перший гол.

"Перший гол став вирішальним. До нього ми контролювали гру, у Португалії не було толком моментів. Як, втім, і у нас. Але Вельс в цілому влаштовувало те, що відбувається.

Потрібно віддати належне суперникові - Португалія дуже класно захищалася. А після першого м'яча ми трохи втратили концентрацію, злякалися. І, на нещастя, тут же послідувало покарання. 0:2 - це самогубство з Португалією. Ми билися до кінця, але змінити вже було нічого не можна. Бажаю Португалії успіху. Перемоги у фіналі.

Так, сьогодні у Португалії був сьомий номер. Не пам'ятаю його прізвище - він непогано б'є по м'ячу! Якщо серйозно, Роналду - дивовижний гравець. Але ви адже не від мене дізналися це, правда?

Звичайно, ми були в курсі, як він небезпечний на другому поверсі, при грі один в один. Проте однакоов не змогли зупинити. Але великих гравців завжди важко зупинити, - цитує тренера офіційний сайт УЄФА.

Кріс Коулмен