Українська правда

Галичанка - найсильніша команда Балтійської ліги за підсумками двох турів

Сергей Шемшученко — 31 жовтня 2016, 13:02

Завершився другий з’їзний тур жіночої гандбольної Балтійської ліги, який приймала на своєму домашньому майданчику 28-30 жовтня львівська Галичанка.

У межах туру підопічні Тетяни Штефан та Анжели Савченко зіграли п’ять матчів, у чотирьох з яких святкували перемогу, а один завершили нічиєю.

З командою БНТУ-Бєлаз (Мінськ), віце-чемпіонками Республіки Білорусь, Галичанка розійшлася миром - 18:18 (10:10), йдеться у прес-релізі, який отримав Чемпіон.

А ось своїх найголовніших суперниць - білоруський ГК Гомель, чемпіонок Балтійської ліги попереднього сезону, львів’янки перемогли з рахунком 19:16 (10:6).

Городнічанку з білоруського Гродно "галичанки" розгромили з результатом 27:12. Не залишили шансів і двом литовським командам - Жальгірісу (Каунас) та Гарляві (Каунаська обл.), здолавши їх з рахунками 30:15 і 21:14.

За результатами другого туру Галичанка закріпилася на першому щаблі турнірної таблиці, значно випередивши суперниць за набраними очками.

Галичанка - єдина команда серед всіх учасниць Балтійської ліги, яка йде без поразок: в активі львів’янок дев’ять перемог та одна нічия.