Головне

Champion.com.ua буде жити та процвітати!

02.10.2017 14:00 2260 0
Champion.com.ua буде жити та процвітати!
Дмитро Копій

Друзі, вболівальники, українці!

Звертаюся до вас з гарною новиною – єдиний україномовний спортивний сайт Champion.com.ua буде жити та процвітати!

Але для цього мені потрібна ваша допомога, ваші поради та ваша активна участь – кожен день. Я можу зробити нову версію сайту дуже класною, бо маю великий та успішний досвід в цьому питанні. Але сайт справді стане успішним, лише якщо ви кожного дня будете заходити на Champion.com.ua, брати участь у обговореннях під новинами, ділитися нашими новинами в соціальних мережах та пересилати посилання на новини сайту своїм друзям!

Звичайно в мене нема чарівної палички, і завтра Champion.com.ua не стане наймодерновішим та найоперативнішим сайтом України. Тому прошу до цього питання поставитися із розумінням, бо з технічної точки зору сайт занадто застарів, і потребує повного оновлення програмного забезпечення. Команда сайту розбіглася майже повністю – залишився лише один редактор, і в перші тижні оновлення сайту ляже лише на його плечі, доки ми будемо збирати нову команду.

Але вже незабаром Champion.com.ua отримає нову команду, нову редакційною політику, новий сучасний вигляд та обов’язково сторінки в соціальних мережах!

Дмитро Копій

Коментарі ()