Українська правда

В Україні покажуть зимову Олімпіаду-2018 і літні Ігри-2020

Сергей Шемшученко — 3 січня 2018, 11:27

ПАТ "Національна суспільна телерадіокомпанія України" уклала субліцензійний договір з купівлі прав на трансляцію в Україні Зимових Олімпійських ігор-2018 і Літніх Олімпійських ігор-2020 з провідною глобальною медіакомпанією Discovery Communications, в портфоліо якої входять телеканали Eurosport.

Це дозволить суспільному мовнику показувати трансляції Олімпіади майже на всій території України. Перебіг змагань транслюватиметься в форматі SD і HD-сімулкаст на сайті телеканалу UA: ПЕРШИЙ, повідомила прес-служба телеканалу UA:Перший.

Це дозволить громадському замовнику показувати трансляції Олімпіади майже на всій території України.

"Підписання угоди між Discovery Communications і НСТУ - це довгоочікувана подія для багатьох жителів України. Eurosport завжди прагне розділити пристрасть своїх глядачів до спорту, і передача прав на трансляцію Олімпіади громадському замовнику дозволить уболівальникам побачити яскраве і захоплюючу спортивну подію світового рівня.

UA:Перший покаже важливі зустрічі і фінальні етапи головних змагань, а тим, хто хоче стежити за кожною хвилиною кожного змагання, будуть доступні ефіри Eurosport 1, Eurosport 2, і більше 4000 годин трансляцій в Eurosport Player ", - заявила Ганна Пак Бурден, представник Discovery Networks у Північно-Східній Європі.

До старту зимових Олімпійських ігор-2018, які пройдуть з 9 по 25 лютого в Пхенчхані, залишилося менше 50 днів. В ефірі UA:Перший глядачі зможуть побачити змагання з різних видів спорту, загальна тривалість яких складе не менше 100 годин.

Особлива увага буде приділятися найбільш популярним в Україні видам спорту та виступам спортсменів національної олімпійської збірної.

Раніше була інформація, що в України будуть трансляції зимових Олімпійських ігор у Пхенчхані.