Головне

На Дієго Коста чекає покарання

 

Нещодавно відбулася битва між лондонською командою "Челсі" та "Мачетстер Сіті". Під час матчу відбувся неприємний випадок, коли вже лежачий на землі нападаючий с боку англійців Дієго Коста вдарив обома ногами граючого за "Манчестер Сіті" Венсана, який саме біг за м’ячем.  Варто відзначити, що удар прийшовся як раз у коліно бельгійцю, з яким у нього і так були великі негаразди, до цього матчу він майже 4 місяці провів на лікарняному ліжку. Не встиг Венсан тільки-но одужати, як Коста знову ледь не відправив його до лікаря.

Арбітром зустрічі на той момент був Майк Дін, який зафіксував лише фол Венсана на іспанці, а подальшій поведінці Дієго Кости значення не придав. Спеціалісти відмічають, що арбітр бачив, що відбулося, але не захотів акцентувати на цьому уваги. Також існує думка, що даний випадок, і саме поведінку Діна потрібно виносити на розгляд  засідання дисциплінарних органів футбольної асоціації Англії. Не дивлячись ні на що, бій червоних та синіх закінчився на користь других із рахунком 2:1.

Такі випадки з’являються  доволі часто на практиці. Арбітри часто не помічають таких маленьких нюансів, які могли б коштувати гравцям здоров’я, а команді - перемоги. Більше того, жорстокість – це неприпустиме явище на футбольному полі, якому не повинно бути там місця. Футбол – гра справжніх чоловіків, які доводять свою першість майстерністю гри. Та тим, хто все ж наважуються на такий дивний вчинок, не минути покарання, щоб в майбутньому таких інцидентів було якнайменше.

На сьогоднішній день футбольних фанів з’явилося дуже багато, і більшість з них думають, що добре знаються на цьому виді спорту. Якщо ви також добре знаєте гру, команди та вмієте передбачати фінал того чи іншого матчу, чому б вам не спробувати заробити на цьому гроші? Справа в тому, що на сьогоднішній день ставки на спорт є легальним та популярним видом хобі. Принцип роботи цього механізму складається в тому, що ви обираєте переможця, заносите до грошового фонду свій вклад, та якщо залишаєтеся праві – отримуєте виграш, який у декілька разів перевищує суму, що ви заплатили напередодні.

Багато хто думає, що щоб заробити гроші таким чином, не треба мати достатньо знань або вмінь. Та практика показує, що не кожен може правильно передбачити результат матчу. Дуже часто навіть люди, які добре знають потенціал однієї команді, не враховують супротивника, та навпаки. Для того щоб залишатися переможцем, треба достатньо знати про світовий футбол, бути обізнаним в цьому плані та не боятися робити особисті припущення, які не будуть залежати від думки інших.