Головне

Президент Федерації каное підтвердив конфлікт з мінспорту

25.08.2016 08:51 1108 0

Президент Федерації каное Сергій Чернишов вважає, що українські веслувальниці зробили правильно, що заявили про конфлікт з міністерством спорту України.

"Те, що вони розповіли - правильно. Звичайно, міг би додати свою думку і тренер Олексій Семикін, висловити свої міркування. І потрібно було дати можливість йому допрацювати, хоча в міністерстві посилаються на те, що були прописані чіткі умови відбору на Олімпіаду. Але система не була до кінця досконалою. Там були моменти, які можна було обговорити.

І найголовніше: тренер, який підготував байдарку-двійку, повинен був готувати і байдарку-четвірку. А таким тренером був якраз Олексій Іванович Семикін. На жаль, його не послухали. І ми, як Федерація, підтримували його кандидатуру, щоб він і далі готував цей човен.

Тому, що бачили перспективу човна, в якій загрібною була Кічасова. Вона потужніша, на старті швидше розганялася. Чого нам і не вистачило на Олімпіаді на стартовому відрізку, коли ми відпустили далеко уперед три човни, а наздогнати не вдалося.

Можна по-різному трактувати подію, але важливе те, що не вистачило десятих секунди для завоювання медалей. Дуже шкода", - цитує Чернишова NewsOne.

Раніше радник міністра спортя Ігоря Жданова заявив, що тренера Семикіна відсторонили, бо він готував байдарку-четвірку до зміни громадянства.

Коментарі ()