Головне

Українці під керівництвом Чебана на етапі Кубку світу з веслування на байдарках і каное у Португалії здобули 11 медалей

23.05.2017 16:53 769 0

Цими вихідними у португальському Монтемор-у-Велью відбувся перший етап світового Кубку з веслування на байдарках і каное.

Українська збірна, яка вперше стартувала під керівництвом дворазового олімпійського чемпіона Юрія Чебана, продемонструвала хороший результат, здобувши 11 нагород, 5 з яких - найвищого ґатунку.

Про це повідомляє офіційний сайт Національного олімпійського комітету України.

Одразу три золоті медалі на рахунку байдарочника Олега Кухарика, який переміг в одиночці на дистанції 500 метрів, у четвірці, також на "п'ятисотці", разом з Кирилом Черноморовим, Даніїлом Кузьміним та Ігорем Труновим, та в байдарці-двійці з Віталієм Цурканом.

Перемогу святкувала і чоловіча двійка у складі Ігоря Трунова - Івана Семикіна.

Бронзові призери Ріо-2016 каноїсти Дмитро Янчук і Тарас Міщук у Португалії здобули дві медалі. Хлопці фінішували першими на дистанції 500 метрів і посіли друге місце на дистанції 1000 метрів.

Срібло також в активі Ігоря Трунова (у спринті) й у жіночої байдарки-четвірки у складі Марії Кічасової, Анастасії Горлової, Анастасії Тодорової та Інни Грищун.

Дві бронзові нагороди Україні принесла Людмила Лузан (200 метрів, 500 метрів) та дівчата Анастасія Тодорова - Анастасія Горлова, які посіли третє місце у каное-двійці.

 
Коментарі ()