Головне

Українські паралімпійці виграли 9 нагород на турнірі в Німеччині

10.05.2017 18:50 436 0

Національна паралімпійська збірна України продемонструвала потужний виступ у кульовій стрільбі, що розпочався 5 травня 2017 року в місті Ганновер (Німеччина), передає УНН з посиланням на прес-службу НКСІУ.

На старті міжнародного турніру, котрий проходитиме до 12 травня, у доробку українських стрілків 9 високих нагород, серед яких 5 "золотих", 2 "срібні" та 2 бронзові медалі.

У перший день у вправі зі стрільби з малокаліберної гвинтівки на 50 метрів лежачи (R6, клас SH1) команда у складі Денисенка Олександра, Дорошенка Андрія та Стоєва Юрія стала третьою.

На наступний змагальний день у вправі зі стрільби з малокаліберного пістолета на 25 метрів (Р3) Денисюк Олексій завоював "золото", у вправі зі стрільби з малокаліберної гвинтівки на 50 метрів (R9, клас SH2) Ковальчук Василь також виборов "золото".

У вправі зі стрільби з малокаліберної гвинтівки на 50 метрів з трьох положень (R7) Дорошенко Андрій став срібним призером, а команда у складі Денисенка Олександра, Дорошенка Андрія, Стоєва Юрія стала першою.

В рамках третього дня одразу дві медалі були здобуті у Денисюка Олексія — "золото" у стрільбі з п‘ятизарядного пневматичного пістолета на 10 метрів (Р5) та "бронза" у стрільбі з малокаліберного пістолета на 50 метрів (Р4).

Крім того, Василь Ковальчук виборов золоту медаль у вправі зі стрільби з пневматичної гвинтівки на 10 метрів стоячи (R4, клас SH2), а "срібло" на рахунку команди у складі Денисенка Олександра, Дорошенка Андрія та Стоєва Юрія у вправі зі стрільби з пневматичної гвинтівки на 10 метрів лежачи (R3).
Додамо, що змагання у Ганновері зібрали еліту паралімпійської кульової стрільби з усього світу — понад 140 спортсменів з 33 країн.

Коментарі ()