Головне

Світоліна: Невдачі вже в минулому

18.07.2018 08:06 1695 0
Світоліна: Невдачі вже в минулому
Українська тенісистка Еліна Світоліна почала підготовку до US Open.
Про це сказала сама тенісистка.
"Я не можу говорити за інших. Про себе можу сказати тільки те, що налаштовувалася на матч проти Татьяни Марії, як зазвичай, дуже серйозно і мені прикро, що програла його, завершивши турнір на такій ранній стадії. Але невдачі вже залишилися в минулому, ми працюємо над помилками, дивимося вперед і готуємося до нових турнірів", - говорить тенісистка.

"Зрозуміло, що разом зі своїм тренером ми бачимо проблему виступів на Grand Slam і пробуємо знайти різні підходи для її вирішення. Поки, на жаль, не завжди спрацьовує. Але ми продовжуємо працювати і, я дуже сподіваюся, що незабаром, обов'язково знайдемо шляхи вирішення. Я не можу довго сидіти в засмучених почуттях, я дуже мотивована, щоб змінити ситуацію на краще. Треба далі працювати і старанно тренуватися", - додала Еліна.

"Попереду у мене три тижні тренувань і підготовки до Відкритого чемпіонату США. Далі запланована серія турнірів в Китаї, де треба набирати очки, щоб залишитися в числі кращих і пробитися в підсумковий турнір, який відбудеться в Сінгапурі. Буду прагнути перемагати в кожному матчі і кожному наступному турнірі. Головне, щоб обходитися без травм і підтримувати хорошу форму",- цитує Еліну xsport.
Коментарі ()