Головне

Провал Світоліної на Вімблдоні: стало відомо, яке місце може зайняти українка в оновленому рейтингу WTA

06.07.2018 07:57 2454 0
 

Українка Еліна Світоліна провалилася на третьому у сезоні турнірі Гранд Слем, поступившись вже у першому колі Вімблдону німкені Татьяні Марії

Напередодні старту змагань українка займала у рейтингу WTA 5-й рядок, проте в оновленій версії вона поки що не буде падати вниз, а навпаки - поки що підніметься на 4-е місце. 

Завдяки поразці у другому раунді переможниці минулорічного турніру Гарбіньє Мугуруси від бельгійки Елісон ван Уйтванк іспанка втратила 1930 очок та опустилася з 3-го на 6-е місце. 

Цікаво, що фіаско у першому ж колі турніру у Лондоні зазнали не лише Світоліна, а й американка Слоун Стівенс, француженка Каролін Гарсія, чешка Петра Квітова, а данка Каролін Возняцкі вилетіла у другому раунді. 

Поки що лише Кароліна Плішкова з Чехії має шанси обігнати Світоліну, але для того, щоб піднятися з 8-го рядку вище українки їм необхідно дійти щонайменше до піфіналу.

Нагадаємо, Україну у Лондоні представляло чотири гравці у жіночій і Сергій Стаховський - у чоловічій сітці, проте лише Лесі Цуренко та Стаховському вдалося дійти далі першого кола. У другому ж раунді вони зазнали поразок. Так, Стаховський поступився минулорічному півфіналісту Сему Кверрі зі США

Коментарі ()