Головне

На чемпіонаті світу у Софії виступлять вісім українців

07.11.2013 18:39 106 0

7 листопада розпочинається боротьба за нагороди 29-ї першості планети зі стрибків на батуті, в якій візьмуть участь 292 атлети з 39-и країн світу.

В числі учасників змагань фігурують 8 українських прізвищ. Наші спортсмени виступлять в індивідуальній першості та синхронних стрибках, пише сайт НОКу.

Немає у складі команди вже звичного для українських вболівальників Юрія Нікітіна. Олімпійський чемпіон Ігор-2004 в серпні офіційно оголосив про завершення кар'єри. Через травмовану спину пропустить світовий форум чемпіон світу серед юніорів та І Юнацьких Олімпійських ігор Олександр Сатін.

Не обійшлося без втрат і в жіночій команді. Учасниця Олімпійський ігор-2012 Марина Кийко теж не поїхала до столиці Болгарії. Напередодні від'їзду вона зазнала незначного пошкодження, проте тренерський штаб вирішив не ризикувати її здоров'ям.

Зазначимо, що на чемпіонатах світу українські батутисти здобули 29 нагород, 7 з яких – найвищого ґатунку. Останній раз на п'єдестал пошани змагань такого рівня піднімалися Олександр Чернонос та Юрій Нікітін 2009-го року у синхронних стрибках.

Склад збірної України

Чоловіки: Микола Просторов, Максим Волянський, Дмитро Собакар, Дмитро Бєдєвкін.

Жінки: Олена Сиванич, Анна Тарновська, Діана Ключник, Наталія Москвіна.

Коментарі ()