Головне

У Харкові відкрили реконструйований велотрек Динамо

11.07.2017 18:35 1044 0

В Україні на одне овальне кільце для змагань з велотрекових гонок стало більше.

У Харкові відкрили оновлений велотрек Динамо, йдеться у прес-релізі, який отримав Чемпіон.

За словами учасників заходу, для того, щоб реконструювати велодром, була виконана величезна робота. Додатково були задіяні висококласні фахівці, залучено чималі матеріальні ресурси.

"На харківському треку, можливо, вже хтось і поставив хрест. Але ми його капітально відновили, тут чудове бетонне покриття. Трек відповідає стандартам, і вже наступного року на ньому відбудеться національний чемпіонат України", - зауважив перший заступник голови фізкультурно-спортивного товариства Динамо України Віктор Корж.

Окремо він висловив надію, що до Харкова на відновлений трек повернуться міжнародні, як європейські, так і світові, змагання.

А поки що, після урочистого відкриття, на велотреку Динамо відбувся чемпіонат України з велосипедного спорту серед юнаків і дівчат, куди завітали і гості із сусідньої Білорусі.

Також зауважимо, що під час заходу за високі спортивні досягнення цінним велосипедом було нагороджено майстра спорту України міжнародного класу з велосипедного спорту Андрія Винокурова.

Харківському велотреку Динамо, що приймав чемпіонати СРСР та України, у 2018 році виповниться 60 років, 10 останніх з яких він не функціонував. У 2016 році був проведений капітальний ремонт велотреку.

Кільце включає у себе 333 м велодоріжок, трибуни на 400 місць, душові, роздягальні та зали для тренувань і зберігання інвентарю.

Як відомо, 20 травня у Києві, після ремонтних робіт, відкрили оновлений столичний велотрек і центр велосипедної культури.

 
Коментарі ()