Українська правда

Хадльгрімссон: Якщо ми не виграємо в України, це не буде кінець світу

Сергей Шемшученко — 4 вересня 2016, 13:21

Збірна Ісландії добре готова до матчу відбору до ЧС-2018 з Україною.

Про це на прес-конференції перед грою заявив головний тренер ісландців Хеймір Хадльгрімссон.

"Ми дуже добре готові до цього матчу. Відійшли від Євро і в повній готовності до України. Для нас неважливо проти якої команди грати, ми до усіх готуємося однаково.

Якщо ми не виграємо, це не буде кінець світу. Але ми розуміємо, що кожне очко і навіть кожен гол - дуже важливі в цій групі. У результаті результат цієї групи визначать дрібниці, тому дуже важливо почати упевнено", - цитує тренера Sport Arena.

Також тренер зазначив, що не дуже добре, що поєдинок Україна - Ісландія проходитиме при порожніх трибунах.

"Не думаю, що це нам допоможе. Але важливо те, що ми зможемо говорити між собою на полі і чути один одного. Можливо, це перевага для вас, можливо для нас. Адже після провалу на Євро може для України легше грати розслаблено на порожньому стадіоні.

Зараз моя мрія - перемога в цьому матчі. Але у мене немає довгострокових планів. Далі моєю мрією буде перемога в наступному матчі. І так далі".", - заявив коуч.

Окрім того Хадльгрімссон прокоментував призначення в збірну України Андрія Шевченка.

"Має бути причина, за якою Шевченко очолив збірну. Одна з них - те, що збірна не забила жодного гола на Євро. Тому Шевченко, як прекрасний форвард, гратиме у більше атакуючий футбол.

Ми також знаємо, що у збірну прийшли два тренери Мілан, з якими грав Шевченко. Це важливий момент, але ми не думаємо, що гравці повністю розуміють все після одного тижня роботи. Пізніше вони будуть сильнішими".