Українська правда

Шевченко: Нашим нападникам бракує ігрової практики, тому попереду грав Коваленко

Сергей Шемшученко — 6 вересня 2016, 00:32

Андрій Шевченко залишився задоволений нічийним результатом матчу Україна - Ісландія.

Про це тренер заявив в ефірі телеканалу Футбол.

"Мій дебют? Я вважаю, що це не головне. Насамперед хочу подякувати хлопцям, сьогодні на полі я побачив єдину команду. Хлопці намагалися виконати завдання, яке я перед ними поставив. Дякую гравцям за самовіддачу. Результат ? Ну, не вийшло..Також хочу подякувати вболівальниками, Слава Україні!, - заявив Шевченко.

"Епізод з незабитим пенальті? Пенальті забиваються, не забиваються. Це гра, не знаю жодного футболіста, який реалізував за свою кар'єру всі пенальті. Чому пробивав Коноплянка? Я ще перед грою сказав, що пенальтистом буде Євген", - пояснив Шевченко.

Шевченко зазначив, що нападникам збірної України бракує ігрової практики.

"Коваленко вийшов на позиції центрфорварда. Так було потрібно, адже нашим нападникам бракує ігрової практики у своїх клубах. Коваленко молодець, він виконав усе те, що ми його просили", - сказав тренер збірної.

"З Ісландцями на другому поверсі боротися марно. Подумали і вирішили поставити швидкого гравця. Ми добре вивчили суперника. Можу сказати, що вони така команда, яка у будь-який момент може створити момент. Тому намагалися контролювати м'яч", - додав фахівець.

Шевченко зауважив, що команда швидко зібралася після швидкого пропущеного голу.

"Швидкий пропущений гол? Хлопці не впали духом. Був мікро момент, коли вони розгубилися. На щастя, швидко зібралися і перевели гру в той тонус, який ми хотіли побачити. З такою командою, як Ісландія, потрібно багато терпіти", - зауважив тренер.