Українська правда

Кучер: Не обійшлося без помилок, адже ми змінюємо нашу гру

Сергей Шемшученко — 6 вересня 2016, 02:34

У матчі відбору ЧС-2018 з Ісландією у збірної України не обійшлося без помилок, але це через те, що команда зміню свою гру.

Про це після матчу розповів захисник "синьо-жовтих" Олександр Кучер, слова якого передає кореспондент Чемпіона.

"Непростий вийшов для нас матч, пропустили швидкий гол. Добре, що не опустили руки, а продовжували грати у футбол, який вимагав від нас тренер. Потім забили, могли ще, але не вдалося, на жаль", - сказав він.

"Не обійшлося без помилок, адже ми змінюємо гру - граємо у короткий швидкий пас, намагаємося контролювати м'яч і діяти першим номером. Хлопці перелаштовуються", - додав футболіст.

За словами гравця, капітанська пов'язка спонукала його більшої відповідальності на полі.

"Потрібно підказувати хлопцям, вести їх за собою та перемагати. Але не вийшло сьогодні. Будемо чекати наступного матчу", - зауважив Олександр.

На запитання, чи не били Євгена Коноплянку у роздягальні, Кучер відповів: "Ні, нічого страшного не сталося. Це ж лотерея. Кожен може помилитися. Женя заб'є у наступному матчі".

"Хотілося перемогти, здобути три очки. Ми могли це зробити. Але і суперник у нас був непростий. Силова команда, яка нав'язує боротьбу на кожній ділянці поля", - підсумував він.

Нагадаємо, що П'ятов сказав, що українці втратили два очки, адже пенальті наприкінці не забили.