Головне

Збірні Англії та Німеччини не хочуть базуватися в Москві на час ЧС-2018

26.06.2017 21:35 2200 0

Збірні Англії та Німеччини не хочуть базуватися в Москві на час чемпіонату світу з футболу 2018 року через дорожні затори.

Про це повідомляє ESPN.

Перший в історії чемпіонат світу на території Росії пройде з 14 червня по 15 липня 2018 року.

Матчі турніру будуть зіграні в Москві, Калінінграді, Санкт-Петербурзі, Волгограді, Казані, Нижньому Новгороді, Самарі, Саранську, Ростові-на-Дону, Сочі і Єкатеринбурзі.

Як повідомляється, для 32 збірних-учасниць мундіалю оргкомітет підготував 65 тренувальних баз, 23 з яких знаходяться в московському регіоні.

Стверджується, що під час Кубка конфедерацій головний тренер збірної Англії Гарет Саутгейт і його помічник Стів Голланд відвідали Росію з метою оцінки транспортної системи в Москві, Санкт-Петербурзі, Казані і Сочі.

За повідомленням джерела, дорожня ситуація в столиці Росії змусила Футбольну асоціацію Англії (FA) виключити Москву в якості бази англійської збірної на чемпіонаті світу-2018.

Ще однією збірної, котра відмовилася від бази в Москві, є команда Німеччини, керівництву якої більше підійшли умови Сочі, де німці провели кілька матчів Кубка конфедерацій, пише Сегодня.

Коментарі ()