Головне

Найзвабливіша збірна: команда мрії ЧС-2018. ФОТО

14.06.2018 11:15 4647 0
Найзвабливіша збірна: команда мрії ЧС-2018. ФОТО

Життя поза футбольним полем є невід’ємною частиною кар’єри професійного футболіста. Поява другої половинки, часто спонукає спортсменів до нових звешень та перемог, а, іноді, призводить до футбольної кризи.

Тому ми вирішили скласти збірну найсексуальніших супутниць професійних футболістів, які мають безпосередній вплив на кар’єру гравців.

Маємо зауважити, що наша збірна буде грати за тактичною схемою 3-4-3.

1. Едурне Гарсія Альмагро (дівчина Де Хеа, ВРТ)

Qué bonita eres San Sebastián!!💕 #Donosti #MisRaíces #InolvidableFinDeSemana

Публикация от Edurne (@edurnity) 23 Апр 2018 в 6:47 PDT

Супутниця Давіда де Хеа дуже популярна в Іспанії. Едурне Гарсія працює телеведучою, чудово співає і часто знімається у фотосесіях для чоловічих журналів. Дівчина активно виступає за трансфер коханого до Реалу.

"Манчестер бридкий як пекло" - відверто говорить світська левиця.

Давид і Едурне вже давно разом і, навіть, секс-скандал за участю голкіпера Манчестер Юнайтед перед Євро-2016 не зміг посварити пару. Варто зазначити, що Де Хеа молодше красуні на 5 років.

2. Сідоні Б’ємон (дівчина Аділя Рамі, ПЦЗ)

morning ig wassup?💋 body @hm

Публикация от Sidonie (@sidoniebiemont) 12 Июл 2017 в 1:58 PDT

Французька модель та актриса відома, перш за все, фотосесіями для різних журналів, а, також, в активі дівчини - участь у декількох ТВ-шоу. Варто відзначити, що парочка познайомилася на тенісному турнірі Великого шолома Ролан Гаррос, де Б’ємон працювала в якості моделі.

3. Керол Кабріно (жінка Маркіньоса, ЦЗ)

💚

Публикация от Carol Cabrino (@carolcabrino) 10 Дек 2016 в 3:52 PST

Популярна бразильська співачка, яка отримала свою популярність у 15 років завдяки YouTube.

Знайомство подружжя відбулося в 2014 році за допомогою соціальної мережі Instagram. Футболіст залишив коментар під однією з фотографій Керол, так і зав'язалося їх спілкування. Через півроку Маркіньос відвіз кохану до Парижа, де зробив їй пропозицію.

У 2016 році пара зіграла весілля, а в листопаді 2017 року в них народилася дитина. Примітно, що це сталося через дев'ять місяців після перемоги над Барселоною в Лізі чемпіонів.

4. Поллі Парсонс (дружина Томаса Вермалена, ЛЦЗ)

#tbt

Публикация от Mrs Vermaelen (@pollyroseparsons) 19 Май 2016 в 6:15 PDT

Недаремно Вермален провів 5 років у Арсеналі. За цей час йому дістався лише Кубок країни, але саме Томас зробив Англію бідніше на одну красуню.

Поллі Парсонс - успішна британська актриса і телеведуча, що починала свою кар'єру на модельному терені. Для гравця збірної Бельгії Поллі народила вже двох синів.

5. Ноемі Хаппарт (дівчина Янніка Феррейри Карраско, ППЗ)

Back to the summer feeling ☀️ Enjoy your week ✌🏼

Публикация от Noémie Happart 🌱 (@noemiehappart) 30 Май 2018 в 9:09 PDT

Хоча позиція правого півзахисника не є рідною для Карраско, але ми не могли не виділити красуню, яку Янік поцілував, коли зрівняв рахунок у фіналі Ліги чемпіонів проти Реала на 79-й хвилині.

Дівчина працює моделлю та, навіть, ставала Місс Бельгією в 2013 році.

6. Ізабель Андріянич (жнка Матео Ковачіча, ЦП)

Незважаючи на свою яскраву зовнішність, Ізабель до знайомства з Матео ніяк не була пов’язана з модельним бізнесом. А з чоловіком взагалі познайомилася в церкві.

Історія знайомства Ізабель і Матео – досить оригінальна, а сам футболіст нею дуже пишається. Ще будучи зовсім дітьми, майбутнє подружжя зустрілося в церкві, де дівчина співала в хорі, а хлопець був служкою.

Ізабель навчаєтьсяна факультеті економіки, а, також, із сестрою організувала в Іспанії свій бізнес – магазин органічної їжі для дітей.

7. Сара Саламо (дівчина Іско, ЦАП)

🌵🌵

Публикация от Sara Sálamo (@sarasalamo) 22 Мар 2018 в 7:16 PDT

Сара веде дуже активний спосіб життя. Вона багато займається спортом, знімається, грає в театрі і веде боротьбу за права жінок. Крім цього, Сара також активно захищає тварин і бореться за їх права.

Вперше пару помітили в театрі на спектаклі.

8. Марина Мунтанер (дівчина Марко Асенсіо, ЛПЗ)

⚖️

Публикация от MARINA MB. (@marinamb.23) 10 Май 2018 в 5:59 PDT

Прийнято вважати, що як тільки в житті футболіста з’являється дівчина, його професійні справи починають йти неважливо, тому що думати він приймається не про те. Однак, перед нами зовсім інший випадок.

Свій неймовірний дебют в основі Реала півзахисник пов'язує з тим фактом, що в його житті з'явилася Марина Мунтанер, починаюча модель і актриса.

Під позитивним впливом дівчини молодий футболіст вже виграв Суперкубок УЄФА, забивши гол у фіналі, клубний чемпіонат світу і отримав виклик у збірну Іспанії.

9. Шарлотта Пірроні (дівчина Флоріана Товена, ПФД)

Шарлотта Пірроні, Міс Рів'єра 2014 та друга віце-міс Франція 2015.

До того ж вона є онукою колишнього гравця і тренера Монако, Луї Пірроні.

10. Рубі Мей (дівчина Деле Аллі, ЦФД)

Sayy whattt 🌝

Публикация от • Ruby Mae • (@rubymae3223) 22 Мар 2018 в 1:10 PDT

Зустрічатися з золотим хлопчиком англійського футболу хотіли багато британських красунь, а його половинкою, у результаті, стала золота дівчинка англійського модельного бізнесу Рубі Мей.

Дівчина працює моделлю нижньої білизни. Незважаючи на свій юний вік, вона вже є обличчям бренду Pur Moi і Dolce & Gabbana. Також дівчина є послом компанії Adidas.

11. Бруна Маркезіні (дівчина Неймара, ЛФД)

AQUELES Infante menina luz em casa, pureza divina de criança Observava o céu e a si mesma, sem muitas questões ‘ser’ não era verbo conjugado, qual somente crianças entendem bem Olhava e dizia tanto porque o silêncio não lhe era problema mas sim sua força maior Olhava e dizia para si sim, e depois distribuia amor àqueles: os outros que eram ela O tempo é mulher brincalhona qual um leoa jovem descortinando a selva com suas ancas fortes e suntuosas… O tempo é mulher destemida Cheia de sou, és, somos… Quem somos nós, mulher? Continuo brilho do erê qual raio inebriante seguido de trovoadas e chuva dos olhos dela, e de sua boca uma flor se abre: suntuoso e radiante copo de leite vermelho De Jesuita Barbosa 🌹

Публикация от Bruna Marquezine ♡ (@brumarquezine) 22 Дек 2017 в 3:28 PST

Бруна - модель, одна з найбільш популярних актрис у Бразилії і трьохкратна дівчина зірки бразильського футболу Неймара.

Футболіст познайомився з Бруно, коли їй ще не було 17. Він був на три роки старший за неї і вже мав дитину від колишньої дівчини.

Нагадаємо, що дружина воротаря збірної Португалії знає секрет перемоги на ЧС-2018.

Раніше повідомлялося, що тренер збірної Нігерії заборонив гравцям займатися сексом з росіянками.

Коментарі ()