Головне

Сербія - Бразилія: пентакампеони впевнено вийшли до 1/8 фіналу ЧС

27.06.2018 23:23 3084 0
 

Збірна Бразилії, як і очикувалося набирає обертів з кожним зіграним матчем на чемпіонаті світу.

У 3-му турі групи Е підопічні Тіте досить легко переграли Сербію та вийшли в плей-офф чемпіонату світу.

Пентакампіони контролювали хід гри майже протягом усіх 90 хвилин. Хоча й серби мали свої шанси, але не скористалися ними.

З самого початку гри бразильці прибрали м'яч до свої ніг і гостро атакували. Хоча перший по справжньому гольвий момент латиноамериканці створили лише на 25-й хвилині. Неймар потужно пробивав по воротах Стойковича, але кіпер сербів зіграв упевнено. Рахунок же було відкрито на 36-й хвилині. Коутінью зробив шикарний пас черпачком на Поулінью і півзахисник бразильців вивів фаворитів уперед.

Після перерви серби заграли значно активніше та агресивніше. На 61-й хвилині Мітрович пробивав з незручної позиції головою майже з лінії воротарського майданчика, але потрапив у ногу захисникові. За кілька хвилин все той же Мітрович виграв повітря та наносив разючий удар головою. Елісон зіграв бездоганно! У ці хвилини серби володіли ініціативою, а бразильці здебільшого шукали свій шанс у контратаках. Одна з яких призвела до кутового і капітан пентакампеонів Тіяого Сілва вколотив м'яч головою в сітку воріт сербів. Після цього фактично гру було зроблено. Неймар і Ко впевнено довели матч до логічного завершення.

Тож 2:0 на користь бразильців і підопічні Тіте в 1/8 фіналу зустрінуться зі збірною Мексики.

У іншому матчі групи Е Швейцарія - Коста-Рика було зафіксовано результативну нічию 2:2.

Нагадаємо, що трохи раніше відбулася головна сенсація Мундіаль - Німеччина склала свої повноваження діючого чемпіона світу.

Чемпіонат світу

Груповий етап

3 тур

Група E

27 червня

Сербія – Бразилія 0:2 (0:1, 0:1)

Голи: 0:1 – 36 Пауліньо, 0:2 – 68 Тіаго Сілва

Сербія – Стойкович, Рукавіна, Міленкович, Велькович, Коларов, Мілінкович-Савич, Матич, Тадич, Ляйич (Живкович, 75), Костич (Радонич, 82), Мітрович (Йович, 89).

Бразилія – Аліссон, Фагнер, Тіаго Сілва, Міранда, Марсело (Філіпе Луїс, 10), Паулінью (Фернандінью, 66), Каземіро, Коутінью (Ренато Аугусто, 80), Вілліан, Габріел Жезус, Неймар.

Попередження: Ляйич (33), Матич (48), Мітрович (70).

Коментарі ()