Головне

Колумбія здолала Сенегал: рятівник Міна та рокове попередження Ньянга. ВІДЕО

28.06.2018 21:01 2771 0
Колумбія здолала Сенегал: рятівник Міна та рокове попередження Ньянга. ВІДЕО

Збірна Колумбії здолала Сенегал 1:0 та виборола путівку в 1/8 фіналу чемпіонату світу-2014. 

Гол, який забив на 74-й хвилині поєдинку Йєррі Міна, став вирішальним у поєдинку, а жовта картка М`Байя Ньянга роковою для сенегальської команди - позаяк африканці програли супернику із тим же рахунком, що і японці поступилися Польщі, чинності набули додаткові показники, які визначають вищу збірну у турнірній таблиці. Японці виявилися вищими завдяки меншій кількості попереджень у матчі.

За іронією долі хавбек Торіно заробив гірчичник після фолу на майбутньому авторі голу...

З перших хвилин гри команди пішли вперед, задавши високий темп поєдинку. Спочатку активніше діяли колумбійці, згодом - сенегальці. І тут же виявилися близькими до того, щоб відкрити рахунок: Мілорад Мажич вказав на точку після того, як Давінсон Санчес начебто збив у штрафній Садіо Мане. Але тут же відправився дивитися повтор. Перегляд епізоду змусив досвідченого арбітра змінити рішення - не пощастило африканцям. 

Далі був небезпечний удар Бельде Кейти, несподівана заміна Хамеса Родрігеса. До перерви команди не спромоглися відкрити рахунок, а після відпочинку зосередилися більше на боротьбі за позиції та м'яч. На 74-й хвилині після подачі кутового Йєррі Міна влучно пробив головою і змусив капітулювати Хадіма Ндіайє.

Сенегальці могли зрівняти рахунок, проте Давід Оспіна діяв надійно, а польові гравці Колумбії контролювали ситуацію. А потім був фінальний свисток та розчарування Сенегалу. 

Що ж, Колумбія в 1/8 фіналу зустрінеться із представником групи Н - або Англією, або Бельгією, а Сенегалу знову не вдалося вийти з групи, як це було на дебютній для цієї африканської збірної першості у 2002 році. 

Нагадаємо, що напередодні визначилося ще дві пари 1/8 фіналу ЧС-2018

Чемпіонат світу

Груповий етап

Група Н

3 тур

28 червня

Сенегал - Колумбія 0:1 (0:0, 0:1)

Гол: 0:1 - 74 Міна

Сенегал - Ндіайє, Гассама, Сані, Кулібалі, Саба (Ваге, 74), Сарр, Куяте, Гуйє, Кейта (Конате, 80), Мане, Ньянг (Сако, 86).

Колумбія - Оспіна, Арьяс, Міна, Санчес, Мохіка, Санчес, Урібе (Лерма, 83), Куадрадо, Кінтеро, Хамес (Мюріель, 31), Фалькао (Борха, 89).

Попередження: Мохіка (45), Ньянг (51).

Коментарі ()