Головне

Уругвай - Португалія: дубль Кавані залишив чемпіонів Європи за бортом Мундіалю. ВІДЕО

01.07.2018 11:16 1741 0

 Луїс Суарес і Дієго Годін

Збірна Уругваю завдяки дублю Едінсона Кавані перемогла Португалію в 1/8 фіналу ЧС-2018.

Ігровою та територіальною перевагою майже всю гру володіли португальці, а ось більш гостро та ефективно діяли підопічні Табареса.

Уже на 7-й хвилині Кавані після філігранного навісу Суареса відкрив рахунок. За 7 хвилин той же Суарес міг подвоїти рахунок, але захисники збірної Португалії встигли заблокувати удар з меж карного майданчика лідера збірної Уругваю. Португальці й надалі контролювали м'яч, але створити щось більш-менш небезпечне в Роналду та Ко не виходило.

А вже на початку 2-го тайму підопічні Сантуша зрівняли рахунок. Пепе відгукнувся на чудовий навіс Геррейро та головою відправив м'яч в протихід Муслері - 1:1. Але рівновага тривала недовго. Кавані шикарним обвідним ударом метрів з 16 знову вивів латиноамериканську збірну вперед. На 70-й хвилині Бернарду Сілва міг зрівнювати рахунок, але вдарив вище воріт з дуже вигідної позиції. Дуже неприємний епізод трапивсяна 71-й хвилині - Едінсон Кавані змушений був покинути поле через травму.  Португальці й далі продовжували атакувати, але захисники збірної Уругваю були бездоганними. На 5-й доданій хвилині Куарежма небезпечно пробивав з гострого кута, але кіпер уругвайців, хоча й не дуже впевнено, але перевів м'яч на кутовий.

Тож 2:1 на користь збірної Уругваю і підопічні Оскара Табареса в 1/4 фіналу зустрінуться зі збірною Франції, яка впевнено перемогла Аргентину.

Чемпіонат світу

1/8 фіналу

30 червня

Уругвай – Португалія 2:1

Голи: 1:0 – 7 Кавані, 1:1 – 55 Пепе, 2:1 - 62 Кавані

Уругвай – Муслера, Касерес, Хіменес, Годін, Лаксальт, Торрейра, Нандес (Санчес, 81), Весіно, Бентанкур (Родрігес, 63), Кавані (Стуані, 74), Суарес.

Португалія – Руй Патрісіу, Рікарду Перейра, Пепе, Фонте, Геррейру, Бернарду Сілва, Адрієн Сілва (Куарежма, 65), Вільям Карвалью, Жоау Мариу (Фернандеш, 85), Гонсалу Гедеш (Андре Сілва, 74), Роналду.

Попередження: Роналду (90).

Коментарі ()