Головне

У Williams готові відпустити Боттаса у Mercedes за кількох умов

16.12.2016 18:03 484 0

У Williams запропонували Феліпе Массі повернутися у команду та провести ще один сезон у Формулі-1.

Окрім того, в інтерв'ю BBC Клер Вільямс підтвердила - вони готові відпустити Валттері Боттаса у Mercedes, якщо знайдуть йому повноцінну заміну.

"Я рада, що Валттері зацікавив настільки сильну команду, як Mercedes, в якості заміни для Ніко Росберга. Ми завжди знали, що він - один з найталановитіших гонщиків, тепер це визнають і лідери чемпіонату", - сказала вона.

"Але у Williams є свої амбіції, ми повинні гарантувати прогрес команди, тому будь-які заміни можливі тільки у тому випадку, якщо вони не позначаться на нашій конкурентоспроможності у 2017-му", - додала Клер.

За її словами, команда може дозволити Валттері перейти в іншу команду, якщо знайде на заміну йому настільки ж досвідченого гонщика - такого, наприклад, як Феліпе Масса, передає f1news.ru.

За неофіційною інформацією, перша пропозиція від Mercedes включала знижку на мотори у розмірі 10 мільйонів євро, але у Williams наполягають на тому, щоб майже повністю компенсувати вартість контракту протягом двох найближчих років. Називається сума у 17 мільйонів євро за сезон.

Нагадаємо, Хемілтон дізнається прізвище нового напарника лише у наступному році.

Коментарі ()