Українська правда

Кубинський боксер Рігондо кинув виклик Ломаченку

Сергей Шемшученко — 29 листопада 2016, 14:31

Знаменитий кубинський чемпіон світу за версією WBA Гільєрмо Рігондо хоче боксувати проти чемпіона WBO українця Василя Ломаченка.

Про це 36-річний кубинець заявив на власній сторінці у мережі Twitter.

"Ми з Василем Ломаченком обидва є чемпіонами, але з нас лише я є непереможеним боксером. Я готовий до поєдинку", - написав у твіттері 36-річний кубинець.

У свою чергу Рігондо не уточнив, в якій саме проміжній вазі він готовий боксувати з українцем, бо той виступає на дві категорії вище.

Більш того, Ломаченко планує в наступному році піднятися в легку вагу, щоб стати чемпіоном світу в трьох різних вагових категоріях.

За свою кар'єру в аматорському боксі Рігондо двічі ставав олімпійським чемпіоном, завоював два "золота" на світових першостях.

На профі-рингу кубинець виграв усі свої 17 боїв (11 - нокаутом).

Нагадаємо, що Ломаченко минулого вікенду захистив титул чемпіона світу, достроково перемігши Ніколаса Волтерса з Ямайки.

Раніше промоутер українця Боб Арум повідомив, що наступним суперником Ломаченка повинен стати мексиканець Орландо Салідо, який у березні 2014 року завдав Василю його єдиної поразки на профі-рингу.

Після реваншу із Салідо Арум планує організувати Ломаченка бій з британцем Тері Фленеганом у Великобританії влітку наступного року.

Ну, і якщо все піде за планом, у кінці 2017 року Боб Арум хоче організувати Ломаченку бій з легендою боксу - колишнім чемпіоном світу у восьми вагових категоріях філіппінцем Менні Пакьяо.