Головне

Башир каже, що Усика хтось налаштував проти нього

15.02.2017 09:13 2854 0

Екс-тренер Олександра Усика американець Джеймс Алі Башир вже давно помітив, що український боксер піддається чужому впливу у стосунках між ними.

Нагадаємо, що Усик нещодавно заявив, що припиняє співпрацю з Алі Баширом.

"Все змінилося після того, як Усик став чемпіоном світу. Те, що відношення Усика до мене з якихось причин змінилося, я зрозумів з розмови з Клімасом (менеджер Усика. Прим Чемпіона). Це було під час зустрічі в Києві. Я прийшов на зустріч, але її початок чомусь затягувався. Я запитав в Егіса про мету цієї зустрічі, і він відповів: "Ваше звільнення".

Звільнення? Як так? З Усиком на цю тему тоді поспілкуватися серйозно не вдалося, він обіграв усю цю ситуацію як жарт. На зустрічі ми обговорили звичайні робочі питання щодо наступного тренувального табору, який повинен був початися в Каліфорнії.

І ось якраз під час цього тренувального табору я відчув, що ставлення до мене змінилося з боку самого Усика. В емоціях, взагалі в дрібних деталях. Це дуже помітно, коли ти добре знаєш людину - а Усика я знаю дуже добре. Ми з ним працювали разом три роки, об'їздили разом усю Україну. Якщо описати коротко, то можна сказати, що я відчув, що Усик віддаляється від мене.

І відчувалося, що його відношення змінилося під чиїмсь впливом. Саме тоді, в Каліфорнії, уперше за весь час роботи з Усиком мені хотілося швидше закінчити цей тренувальний табір і поїхати додому. Тому що атмосфера в таборі була не такою, як раніше, - цитує Башира boxingnews.com.ua з посиланням на BaylorIC TV. 

Усик з Баширом
Коментарі ()