Головне

Херн: Гроші за реванш з Джошуа настільки величезні, що Кличко точно не відмовиться

05.06.2017 22:51 3021 0

Промоутер чемпіона світу за версіями IBF, WBA та IBO в надважкій вазі британця Ентоні Джошуа Едді Херн впевнений, що українець Володимир Кличко погодиться на бій-реванш з Джошуа, і що головною складовою такого його рішення стане фінансова мотивація.

Про це Херн заявив у інтерв'ю Boxing News Online.

"Ми шукаємо потенційні місця проведення матчу-реваншу. Насправді, вони (команда Кличка - прим. ред) не обмежені якоюсь датою відповіді нам, так що поки що ми націлюємося на реванш. Поки Кличко не розвернеться і не скаже "Ні, все, я йду", ми мчимо до нього на всіх парах",  зазначив він.

"Бернд Бенте зустрічатиметься з Володимиром на цьому тижні, і, з огляду на кількість пропозицій з боку різних арен, гроші в матчі-реванші будуть настільки величезні, що я не бачу, як Кличко може відмовитися від них", - впевнений Херн.

Він додав, що навіть якщо абстрагуватися від грошей, Кличко і так хоче реваншу, враховуючи, що він ледь не нокаутував Джошуа в 5 і 6 раундах.

"Та й навіть якщо абстрагуватися від грошей, я думаю, що він і так хоче реваншу, враховуючи, що він ледь не нокаутував Джошуа в 5 і 6 раундах. Багато людей його за хвалили за такий бій, так чому б не провести реванш?", - наводить слова Херна boxingnews.com.ua.

Як відомо, сам Джошуа радить Володимиру Кличку йти з боксу на мажорній ноті.

Раніше повідомлялося, що реванш між Кличком і Джошуа може відбутися 28 жовтня у Кардіффі.

Коментарі ()