Українська правда

Срна: Ми володарі Кубку УЄФА й зобов'язані перемогти "Тімішоару"

Сергей Шемшученко — 30 липня 2009, 09:03

Чинний володар Кубку УЄФА зобов'язаний проходити "Тімішоару" та потрапляти у Лігу Чемпіонів. Про це після матчу із румунським клубом заявив капітан "Шахтаря" Даріо Срна.

"Ми добре почали гру. У нас було кілька моментів, але, на жаль, пропустили. У них було два удари - два голи, на контратаках. Ми намагалися після пропущеного гола забити. Забили. Хотіли ще, але знову пропустили. Загалом , ні добре, ні погано. У нас уже таке траплялося, і не раз. Будемо намагатися", - наводить слова хорватського прес-служба "Шахтаря".

На думку Срни, незважаючи не результат, "Шахтар" однаково краще. "У нас у запасі є ще одна гра. Якщо "Шахтар" не виграє в Румунії, він не зможе потрапити в Лігу чемпіонів. Ми володарі Кубку УЄФА й зобов'язані там перемогти. Тому будемо добре готуватися. До того ж Луческу, сподіваюся, уже з нами буде", - додав він.

За словами футболіста, другий матч буде складним. "Але в "Шахтаря" більше досвіду. Якщо будемо добре грати й сконцентруємося, а не як зараз, то все буде нормально. Я теж в одному епізоді спізнився, в іншому - втратив м'яч. Треба зібратися - і все буде нормально", - сказав Срна.