Українська правда

Нінковіч: Від першого місця нас відділяли всього п'ять хвилин

Сергей Шемшученко — 5 листопада 2009, 12:03

Від першого місця в турнірній таблиці групового етапу Ліги Чемпіонів "Динамо" відділяли всього п'ять хвилин.

Але динамівці "після 85-ї хвилини подумали, що вже все вирішено, що виграли матч".

Про це заявив півзахисник чемпіонів України Мілош Нінковіч у коментарі офіційному сайту клубу, пояснюючи причини невдачі у матчі з "Інтером".

"Я не знаю, що сказати. Якщо чесно, не розумію, так, напевно, і ніхто не розуміє, як таке сталося. Так само ми програли тут "Порту". Щороку повторюється одне і теж. Думали, після того матчу ми отримали урок. Виявилося, це не так. Дуже прикро", - сказав хавбек.

За словами футболіста, в останньому пропущеному м'ячі немає провини голкіпера команди Станіслава Богуша. "Не сказав би, що винен Стас, голи пропустила вся команда. Те ж саме відбулося з ЦСКА. За чотири хвилини пропустити два м'ячі дуже прикро".

"З такими командами треба грати в повну силу не 90, а 95 хвилин. А ми після 85-ї хвилини подумали, що вже все вирішено, що виграли матч. Потім, ви самі бачили, пропустили два м'ячі і в підсумку програли", - додав сербський легіонер.

За його словами, гравці "Динамо" під кінець матчу не втомилися.

"Від першого місця в турнірній таблиці нас відділяло всього п'ять хвилин. Тоді питання про наш вихід з групи було би майже вирішене. А зараз нам, безумовно, буде дуже важко. Але що поробиш, це футбол, потрібно продовжувати працювати і перемагати в Казані", - підсумував гравець.