Українська правда

Луческу вважає, що "Динамо" зіграє відкрито з "Шахтарем"

Сергей Шемшученко — 2 травня 2010, 10:36

До матчу з київським "Динамо" донецький "Шахтар" готуватиметься з максимальною інтенсивністю.

Про це після перемоги над запорізьким "Металургом" заявив головний тренер донеччан Мірча Луческу, пише офіційний сайт клубу.

"Важка вийшла гра, особливо другий тайм. У першій половині матчу створили дуже багато моментів, але, на жаль, їх не використали. Ми знали, що "Металург" - дуже агресивна команда, що у другій половині гри вони спробують агресивно атакувати. Вони організували дуже хороший пресинг на нашу оборону. Думаю, могли і забити, якби не використовували так багато флангових передач, а спробували знайти якісь інші варіанти продовження атаки", - сказав він.

На думку Містера, футболісти "Шахтаря" вже тримали у голові матч з "Динамо".

"Думаю, багато гравців у підсвідомості тримали гру, яка чекає нас 5 числа. Можливо, саме цим можна пояснити деяке розслаблення. Але можу сказати, що ми здобули заслужену перемогу. Матч з "Динамо" проводитиметься з максимальною інтенсивністю. Це зрозуміло, адже ця гра за чемпіонство. Тому зараз найважливіше - відновити гравців. А вже на полі у грі з киянами все залежатиме від того, як ми налаштуємося", - розповів наставник.

"Напевно, та різниця в очках, яка зараз існує, примусить "Динамо" атакувати. Напевно, вони не гратимуть так, як грали зазвичай проти нас, - від оборони та на контратаках. Думаю, з боку "Динамо" буде відкритіша гра", - підсумував Луческу.