Українська правда

Алієв: За такої підтримки результат не міг бути іншим

Сергей Шемшученко — 26 травня 2010, 10:45

Відсутність повного взаєморозуміння у збірній України цілком обґрунтована.

Про це заявив півзахисник національної команди Олександр Алієв після розгрому збірної Литви, повідомляє Террикон.

"У нас нова команда, багато нових гравців. Відсутність повного взаєморозуміння через це цілком обґрунтована. Нічого страшного, згодом зіграємося", - сказав футболіст.

"Ми виграли перший матч, тому настрій дуже хороший. Спасибі вболівальникам, що прийшли і підтримали нас у цьому матчі. Ми були зобов'язані їх віддячити позитивним результатом", - додав він.

На думку Алієва, кожен футболіст, який виступає за збірну команду своєї країни, мріє відзначитися у воротах суперника.

"Ще раз підкреслю, що за такої підтримки результат не міг бути іншим. Хоча, звичайно, головним для нас є командний результат. Я радий саме через перемогу нашої країни", - зазначив автор дублю.

За його словами, завжди приємно грати з такими майстрами як Шевченко і Мілевський - лідерами в своєму клубі. "В збірній хлопці виглядають гідно. Та й із взаєморозумінням у нас проблем не виникає".

"Хвилювання через дебют нового тренера особливо не було. Ми знали, що Мирон Богданович тренує "Металіст", ми грали в Харкові. Старалися, як і завжди, зіграти по максимуму. До речі, умови для тренувань тут чудові. Мене все влаштовує", - наводить слова Алієва видання.